Купити вишиванку - Український національний одяг, Вишиті сорочки, Чоловічі вишиванки, Жіночі вишиванки, Дитячі вишиванки, Вишивані рушники.

Інтернет-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк

Бажаєте купити вишиванку? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на вишиванки!!!.

Skype: galyna0102_office.orgflora@gmail.com

(067)360-88-72 з 9 до 20

(068)004-89-17, (093)805-36-02_



Купити вишиванку дорогою до Буковелю

Чоловіча вишиванка
Купити вишиванку дорогою до Буковелю

Сезон катання 2014-2015 на ТК "Буковель" приваблює любителів гірськолижного спорту, туристів з усієї України та за кордону. Це також чудова нагода придбати оригінальну вишиванку від майстрині Галини Михайлюк. 

По дорозі на Буковель у мальовничому селі Спас біля Коломиї знаходиться майстерня Галини Михайлюк. Тут можна не тільки придбати вишиванку, а й побачити сам процес вишивання сорочок. 
Жіноча вишиванка

Асортимент вишиванок постійно змінюється, в наявності є чоловічі, жіночі, дитячі вишиванки, рушники, аксесуари до вишиванок. Перед відвідинами майстрині краще уточнити наявність того чи іншого виробу.

Окрім вишиванок, що розміщені на сайті майстрині http://vyshyvka-ua.blogspot.com/ є ще багато інших моделей, які можна придбати. Чоловічі вишиванки, жіночі вишиванки, дитячі вишиванки, рушники та аксесуари.

Також можна вибрати та замовити вишиванку на сайті, термін виготовлення залежить від виробу. Доставка Новою Поштою або іншою транспортною компанією. 

З нетерпіння чекаємо нових замовлень та приємних клієнтів. 


Дитячі вишиванки
Читайте також: