Купити вишиванку - Український національний одяг, Вишиті сорочки, Чоловічі вишиванки, Жіночі вишиванки, Дитячі вишиванки, Вишивані рушники.

Інтернет-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк

Бажаєте купити вишиванку? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на вишиванки!!!.

Skype: galyna0102_office.orgflora@gmail.com

(067)360-88-72 з 9 до 20

(068)004-89-17, (093)805-36-02_



Чому вишиванки об'єднують українців?

Чому вишиванки об'єднують українців?
вишиванка

Вишиванкки є характерними абсолютно для всіх регіонів України. І не тільки для України. Для всіх слов'янських народів вишиванки є своєрідним атрибутом ідентичності нації.

В процесі формування української нації фактори ідентичності відіграють дуже важливу роль. Мова також є важливим, навіьть ключовим фактором ідентичності. Тому на неї і спрямований найпотужніший удар всіх українофобських сил.

Вишиванка є тією надпотужною зброєю, від якої на сьогодні не придумали захисту. Завдяки вишиванкам об'єднується українство цілого світу. Дійсно цілого світу.

Які мотиви керують людьми коли вони зважуються купити та одягнути вишиванку? Перш за все - це індивідуальність.  Особливо це стосується пострадянського простору, де свобода вибору та індивідуальність до недавна не особливо віталися. Завдяки вишиванкам люди відчувають ті відчуття та емоції, які були в них та в іхніх батьків вкраденими з приходом радянської влади. Люди стають індивідами, які здатні думати, бути незалежними. На основі таких людей і має повстати Нова Україна.

Інтернет-магазин вишиванок від Галини Михайлюк


Також читайте:


На Покрову у вишиванці!