Купити вишиванку - Український національний одяг, Вишиті сорочки, Чоловічі вишиванки, Жіночі вишиванки, Дитячі вишиванки, Вишивані рушники.

Інтернет-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк

Бажаєте купити вишиванку? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на вишиванки!!!.

Skype: galyna0102_office.orgflora@gmail.com

(067)360-88-72 з 9 до 20

(068)004-89-17, (093)805-36-02_



Сорочка-вишиванка в подарунок для дорогої людини

Сорочка-вишиванка в подарунок 
для дорогої людини

Сорочка-вишиванка в подарунок 
для дорогої людини

Інколи доводиться дарувати дійсно щось особливе. Це має бути щось близьке до тіла та душі. Звичайний одяг близький до тіла, але не для душі. А коли цей одяг ручної роботи, має певне символічне значення - це дійсно змушує людину задуматись.

Часто в таких випадках дарують книги. Є таке прислів'я:
- Є хороші подарунки, є погані, а є ще книги...

вишиванка
Тому зупинитись на вишиванці - це не поганий вибір. Важливо пам'ятати, що кожен має свій смак. Варто хоча б попередньо довідатись про уподобання того, кому збираємось дарувати вишиванку. Є люди, які люблять яскраві речі, насичені - для таких підійдуть гуцульські вишиванки. Якщо людина має певний стосунок до культури, офіціозу та й загалом є певним консерватором - підійде класична українська вишиванка в червоно-чорних тонах. Для людей, що мають певні ідеологічні, політичні, культурні погляди підібрати подарунок найскладніше. Тут головне не подарувати чогось такого, що може суперечити їхнім поглядам. В такому випадку ідеально підійдуть вишиванки білим по білому. Вони мають нейтральне забарвлення. Коли дарувати вишиванку білим по білому - то дарувати дійсно красиву вишиванку. Тут варто не намагатися заощаджувати. Маємо дарувати її з твердою впевненістю, що це ідеальний подарунок. Людина, якій дарують подарунок сприйме його так, як ви хочете. Хочете щоб вишиванка стала ідеальним та особливим подарунком - значить вона таким подарунком і стане.
http://vyshyvka-ua.blogspot.com/2013/09/sorochka-vyshyvanka.html
Сорочка-вишиванка в подарунок для дорогої людини