Купити вишиванку - Український національний одяг, Вишиті сорочки, Чоловічі вишиванки, Жіночі вишиванки, Дитячі вишиванки, Вишивані рушники.

Інтернет-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк

Бажаєте купити вишиванку? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на вишиванки!!!.

Skype: galyna0102_office.orgflora@gmail.com

(067)360-88-72 з 9 до 20

(068)004-89-17, (093)805-36-02_



Чоловіча вишиванка. Як правильно носити?

Чоловіча вишиванка. Як правильно носити?
Сьогодні практично кожен українець має вишиванку. Це підсвідоме прагнення українців до самоідентифікації як окрема нація набуло практичного характеру.

Давайте дізнаємось дещо цікаве про чоловічу вишиванку!

Чоловіча вишиванка повинна бути в гардеробі кожного чоловіка. Саме цей предмет одягу є одним з найбільш пізнаваних та самобутніх символів нашої держави. Багатовікова історія і її численні традиції нашого народу зберігає в собі вишита сорочка. Пройшовши крізь століття і часи, вишиванка не лише не втратила свого значення, але й набула більшої популярності, яка вийшла далеко за межі нашої держави. Сучасний попит на вишиванку надзвичайно великий. З чим це пов'язано? Данина та повагу нашим пращурам, підтримування багатовікових звичаїв, бажання доторкнутися до витоків і відчути зв'язок із нашими стародавніми предками. Все ці та багато інших факторів роблять вишиванку популярною і актуальною.
чоловіча вишиванка
З кожним роком все більше і більше людей прагнуть придбати до свят або будь-яких інших заходів не звичайні сукні або костюми, а віддають перевагу вишитим сорочкам. Яскравість кольорів, неповторне багатство вишивки та абсолютно неповторний і унікальний колорит, який вони в собі несуть, неабияк виділяються серед інших дизайнів і вносять особливої атмосфери.
Чоловіча вишиванка, жіноча вишиванка - це не звичайні сорочки, це є своєрідним витвором мистецтва, який володіє магічною силою. Наші давні предки істинно вірили в магічну силу вишиванки і вважали її одним з оберегів. Кожен візерунок, орнамент і символіка, зображена на вишивці, мають свій особливий зашифрований сенс. На чоловічих вишиванках, як правило, домінували природні орнаменти, такі як: дуб, дубове листя, хміль і виноград, а також гребені, кучері і т.д. Досить часто використовували символіку сокола, що позначає чоловічу сутність. Об'єднували ці візерунки з символом сонця, що характеризує життя і появу немовлят - то є - з'єднання чоловічої та жіночої сутності. Вони символізують чоловічу силу, твердість духу і мужність.
Найбільш вдалим та сприятливим поєднанням кольорів для чоловічої вишиванки - червоне і чорне. Це поєднання кольорів несе в собі певне смислове навантаження та додає чоловікам сил і впевненості в собі, червоний - колір вогню.
Хоче більше практичних порад стосовно чоловічої вишиванки, замовляйте в