Купити вишиванку - Український національний одяг, Вишиті сорочки, Чоловічі вишиванки, Жіночі вишиванки, Дитячі вишиванки, Вишивані рушники.

Інтернет-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк

Бажаєте купити вишиванку? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на вишиванки!!!.

Skype: galyna0102_office.orgflora@gmail.com

(067)360-88-72 з 9 до 20

(068)004-89-17, (093)805-36-02_



Увага! Вишиванки від Галини Михайлюк у Києві.

      Увага! Вишиванки від Галини Михайлюк у Києві. Тільки 20 серпня 2013 на виставці "Барвиста Україна" на території Експоцентру України. Адреса: пр-т Ак. Глушкова, 1. Тел. 0673608872, 0990060872. У вас буде унікальна можливість побачити, приміряти і купити оригінальні вишиванки ручної роботи в Києві безпосередньо від майстрині з Галичини.

Чоловіча вишиванка

       Купити вишиванки в Києві можна в Багатьох місцях за різними цінами та різної якості. Особливо це стосується серпня місяця. Якраз зараз перед Днем Незалежності та першим вересням продають все і всім.

Вишиванки продаються на ринках, в підземних переходах, торгових центрах. Багато вишиванок продається через Інтернет.

Це цілком зрозуміло. Якщо є попит, то буде і пропозиція. Але останнім часом до нас телефонують люди, які говорять що перед Днем Незалежності купити якісну вишиванку в Києві майже не реально. Принаймні за доступною ціною. 

Спробуємо трохи змінити таку думку. Купити якісну вишиванку ручної роботи в Києві ви зможете 20 серпня на виставці "Барвиста Україна" зf адресою: 
пр-т Академіка Глушкова, 1.

Ми представлятимемо Івано-Франківську область разом  Великим Карпатським Брендом та осоціацією "Чиста Флора". Куму цікаво, приходьте познайомимось, нав'яжемо контакти, поділимось досвідом.
Ласкаво просимо! 

Увага!


http://vyshyvka-ua.blogspot.com/2013/08/vyshyvanky-kyiv-kupyty.html

Читайте також: