Купити вишиванку - Український національний одяг, Вишиті сорочки, Чоловічі вишиванки, Жіночі вишиванки, Дитячі вишиванки, Вишивані рушники.

Інтернет-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк

Бажаєте купити вишиванку? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на вишиванки!!!.

Skype: galyna0102_office.orgflora@gmail.com

(067)360-88-72 з 9 до 20

(068)004-89-17, (093)805-36-02_



Гриценко: "Вишиванки в парламенті – це смішно"

Гриценко: "Вишиванки в парламенті – це смішно"

Американці з пір’ям на голові на роботу не ходять
Народний депутат, голова партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко виступив проти колег-опозиціонерів, які на сьогоднішнє засідання сесії ВРУ прийшли в українських строях. Про це Анатолій Гриценко пише на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Фото: Arsen Avakov/facebook.comФото: Arsen Avakov/facebook.com
Мабуть, знову нариваюся, але... Вважаю, що депутати у вишиванках в залі пленарних засідань Ради - то смішно, несерйозно, прояв неповаги до законодавчого органу.Вишиванки у залі парламенту?
Ви бачили американських конгресменів чи сенаторів зі стрічками на голові з орлиним пір'ям? Хіба вони менші патріоти своєї країни, ніж ми? Австрійских парламентарів, у шкіряних шортах і національному одязі, бачили? Кожного тижня побачите, причому по всій країні, але у вихідний день, у парку чи ресторані - не в парламенті.
Форма не компенсує змісту, а тим більше - його відсутності. Це ази науки філософії.
Нагадаю: я - не Чечетов і не Табачник. У моїй родині люблять і шанують українську культуру й українську традицію. Жінки в нашій родині завжди красиво вишивали, навіть мене малого мама трохи вчила:)