Купити вишиванку - Український національний одяг, Вишиті сорочки, Чоловічі вишиванки, Жіночі вишиванки, Дитячі вишиванки, Вишивані рушники.

Інтернет-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк

Бажаєте купити вишиванку? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на вишиванки!!!.

Skype: galyna0102_office.orgflora@gmail.com

(067)360-88-72 з 9 до 20

(068)004-89-17, (093)805-36-02_



В ПР обізвали вишиванки опозиції цирковими костюмами

В ПР обізвали вишиванки опозиції цирковими костюмами
Сьогодні чимало опозиційних депутатів прийшли до Верховної Ради у вишиванках. Народний депутат Олександра Кужель переконана, що, підбираючи гардероб на роботу, не потрібно забувати про національні елементи в ньому. 


«Я вважаю, що це право депутата, будь-якого громадянина України, одягатись згідно протоколу, не забуваючи про національний», - зазначила Кужель

Водночас народний депутат Партії регіонів Віталій Журавський переконаний, що сьогоднішній прихід до парламенту депутатів від опозиції у вишиванках є порушенням регламенту. 

«Я вважаю, що потрібно зупинити ці маски-шоу і карнавальні речі циркового плану у Верховній Раді. Це ненормально, коли сьогодні у майках, футболках приходять народні депутати, і у вишиванках у тому числі. Є Верховна Рада, і у ВР поведінка народного депутата окреслюється регламентом. Опозиція каже, що треба дотримуватись букви і духу регламенту, я теж за це. Там же чітко написано, що народний депутат повинен з’являтись у костюмі з краваткою. Це його уніформа», - зауважив Журавський.