Купити вишиванку - Український національний одяг, Вишиті сорочки, Чоловічі вишиванки, Жіночі вишиванки, Дитячі вишиванки, Вишивані рушники.

Інтернет-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк

Бажаєте купити вишиванку? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на вишиванки!!!.

Skype: galyna0102_office.orgflora@gmail.com

(067)360-88-72 з 9 до 20

(068)004-89-17, (093)805-36-02_



Вишиванка - наша європейська цінність. Чи можуть заборонити вишиванки?

Вишиванка
Вишиванка - наша європейська цінність. 
Чи можуть заборонити вишиванки?

Я звинуватити простих мешканців в нацизмі? Як можна звинуватити надто толерантних жителів України у симпатіях до нацизму? Як можна сплутати стяги українських націоналістів з нео-нацистськими? Просто взяти і звинуватити. Наприклад, вишиванки містять свастику та всілякі там символи. І це дійсно Каліснічєнки і їм подібні мають намір зробити. Достатньо пригадати недавні футбольні баталії...


За рішенням якого такого трибуналу червоно-чорний прапор УПА і герб Галицько-Волинського князівства (Галицький лев) стали символами расизму?

З яких пір портрети славних українців Романа Шухевича і Степана Бандери в головах чинушів з ФІФА опинились поруч з мордами Гітлера і Мюллера? У ФІФАчек що, синдром сплутаної свідомості?

Певна третя сторона в особі певної "добросусідської" держави не зацікавлена бачити нашу збірну серед футбольних лідерів, а нашу державу — в обіймах Європи, тому й намовила ФІФА на такий гріх.

З різних джерел доноситься інформація про проведення псевдо досліджень результатом яких стане звинувачення в расизмі, антисемітизмі, неонацизмі і заборона вдягати вишиванки, бо в них закодовані расистські мантри і т.д.

http://vyshyvka-ua.blogspot.com/2013/11/zaborona-vyshyvanky.html

Читайте також:

Вирішили подарувати вишиванку шефу?