Купити вишиванку - Український національний одяг, Вишиті сорочки, Чоловічі вишиванки, Жіночі вишиванки, Дитячі вишиванки, Вишивані рушники.

Інтернет-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк

Бажаєте купити вишиванку? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на вишиванки!!!.

Skype: galyna0102_office.orgflora@gmail.com

(067)360-88-72 з 9 до 20

(068)004-89-17, (093)805-36-02_



Порівняння вишивки ручної роботи та машинної

Порівняння вишивки ручної роботи та машинної

Машинна вишивка завойовує всебільшу популярність. Деякі вишиванки дійсно варті уваги. Зокрема це стосується жіночих вишиванок. Жіночі плаття та блузки машинної вишивки користуються попитом по всій Україні. Машинна вишивка подолала той психологічний бар'єр, коли люди боялися її. Маючи вагомі переваги в ціні та швидкості виконання замовлення машинна вишивка навіть виграє борутьбу з вишиванками ручної роботи.
Порівняння вишивки ручної роботи та машинної. Давно хотілось про це написати.


Чоловіча вишиванка (машинна вишивка)
Чоловіча вишиванка (ручна робота)
Ну і пані і панове? Звичайно різницю видно. Але ця різниця для багатьох визначається лише якістю зробленого фото. 

Як відрізнити машинну вишивку від ручної? Дуже просто. Треба поглянути зі зворотнього боку. Машинна вишивка зі зворотньої сторони має підкладку у вигляді тоненької плівки. Це ледь помітно, але якщо добре придивитись, то ви це побачите. 

Інколи буває, що вишиванка ручної роботи вишита дуже акуратно. І багато балакучих бабусь, які зроду-віку голки в руках не тримали, кажуть: 
-"Ех, це ж машинка..."
Насправді така робота виконана так фахово і якісно, що зворотня сторона не відрізняється від лицьової. Хай би ці бабусі спробували таке зробити...)

Плаття вишиване
(машинна гладь)
Якщо купувати вишиванку, то вже найкращу! Дійсно, багато людей вибирають вишиванку дуже педантично, звертаючи увагу на багато деталей. Підбирають тканину, техніку вишивання, кольори, фасон і т.д. Але що робити, коли вишиванка потрібно вже і зараз, наприклад на вихідні на весілля. Вихід є - машинна вишивка. Ось наприклад як вам вишиване плаття за 280 грн. від Галини Михайлюк? Дійсно якісна робота.
Вишивка безпосередньо по тканині. Є різні розміри. До речі, дуже якісна тканина - габардин (виробник - Польща). Напевно, це буде новий хід продажів. Замовляють його все частіше, і якщо хтось замовив одне таке вишиване плаття, то через день-два, замовляє ще таке або інше також з машинної вишивки. 

У вас звісно є вибір. І він нічим не обмежується. Хіба що розміром вашого гаманця та часом. Все інше "до кольору й до вибору". Інтернет-магазин вишиванок від Галини Михайлюк дарує вам унікальну можливість мати дійно гарну, оригінальну вишиванку. Ласкаво просимо!

http://vyshyvka-ua.blogspot.com/2013/08/porivnyannya-vyshyvanok.html