Купити вишиванку - Український національний одяг, Вишиті сорочки, Чоловічі вишиванки, Жіночі вишиванки, Дитячі вишиванки, Вишивані рушники.

Інтернет-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк

Бажаєте купити вишиванку? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на вишиванки!!!.

Skype: galyna0102_office.orgflora@gmail.com

(067)360-88-72 з 9 до 20

(068)004-89-17, (093)805-36-02_



Безпечна доставка вишиванок

Безпечна кур’єрська доставка!

Безпечна кур’єрська доставка! Інформуємо про стан доставки посилок та наполегливо рекомендуємо дотримуватися всіх правил карантину!

Щоб отримати посилку не потрібно зайвий раз виходити з дому чи стояти в чергах у відділенні та біля поштоматів, адже компанія магазин Вишиванка та Нова Пошта пропонують альтернативу.

Для того, щоб максимально забезпечити безпечну доставку Ваших посилок ми рекомендуємо замовляти кур’єрську доставку. Кур’єри Нової пошти доставлять посилку до Ваших дверей.

Важливо! Всі кур’єри Нової Пошти забезпечені: масками, дезінфікуючими засобами та рукавичками, що мінімізує небезпечність доставок.

Кур'єри компанії Нова Пошта вчасно доставлять Ваші посилки вам додому по всій території України.
Приємних та безпечних вам покупок!!!



До речі: Нова пошта запускає сервіс безконтактної доставки! Наша кур’єрська доставка з перших днів карантину працює у безпечному режимі. Ти можеш отримували посилки ще безпечніше – майже не контактуючи з кур’єром. Щоб скористатися безконтактною доставкою – оплачуй посилку онлайн у мобільному додатку «Нова пошта» чи в особистому кабінеті на офіційному сайті.
Це людем дуже подобається. Ось що написала одна з клієнток:
- Мені сьогодні привезли посилку до самих дверей, дуже дякую Новій Пошті за дану послугу доставки так як немає тепер змоги поїхати у відділення і забрати😊

І ще раз нагадуємо, ЗАЛИШАЙТЕСЯ ВДОМА!!!