Купити вишиванку - Український національний одяг, Вишиті сорочки, Чоловічі вишиванки, Жіночі вишиванки, Дитячі вишиванки, Вишивані рушники.

Інтернет-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк

Бажаєте купити вишиванку? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на вишиванки!!!.

Skype: galyna0102_office.orgflora@gmail.com

(067)360-88-72 з 9 до 20

(068)004-89-17, (093)805-36-02_



Наш вибір - ВИШИВАНКА!

Наш вибір - ВИШИВАНКА!
Наш вибір - ВИШИВАНКА!


Вишиванка
Все абсолютно очевидно - українцям потріна самоідентифікація та одночасна інтеграція в європейську сім'ю народів. Скільки можна скиглити. Будьмо господарями своєї сідомості, свого дому, своєї країни!

Сотні років досвіду перебування під окупацією Москви викликали в Українців комплекси меншовартості та невпевненості.

Впевнений в собі українець скаже абсолютно чітко і впевнено: - Моя вишиванка Найкраща!

Якщо задуматись на д вибором, то його по суті і немає. Хіба нація, яка має хоч трішки історичної пам'яті може вибрати шлях подальшої окупації? Звісно, що нація вибере шлях розвитку та самоідентифікації. Чітким виявом нашої самобутності, ідентичності та самоідентифікації є такі речі, як мова, культура, побут. Одним і важливих елементів у випадку з українцями є національний одяг - вишиванки.

В Україні вишиванки стоять фактично на рівні української мови. Вони часто ідентифікують українця навіть, якщо він ще не дуже добре володіє українською.

Сьогодні вишиванки стають тим прапорцем добра і любові, що ідентифікує нашу згуртованість. Подібно як в час Помаранчевої революції люди в натовпі вишуковували подібних собі з помаранчивими стрічками. Так і сьогодні ми вишуковуємо подібних собі у вишванках.

Сьогодні кожен може долучитися до хвилі національного пробудження. Це дуже легто та приємно. Незалежно хто ви за професією, яка у вас освіта та скільки вам років. Вишиванка найдеться для кожного відповідно до його смаку.

Ласкаво просимо в Інтернет-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк


Читайте також:

Безкоштовні схеми вишиванок, виш

Цікаві фото вишиванок

КОНТАКТИ

ВИШИВАНКИ ОПТОМ

Безкоштовно схеми вишивок рушни

Розміри вишитих сорочок

Борщівська вишиванка

ПРО ВИШИВАЛЬНИЦЮ ЗНАЄ ВСЯ

Продаж вишиванок. Доставка вишив

Вишиті плаття (сукні)