Купити вишиванку - Український національний одяг, Вишиті сорочки, Чоловічі вишиванки, Жіночі вишиванки, Дитячі вишиванки, Вишивані рушники.

Інтернет-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк

Бажаєте купити вишиванку? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на вишиванки!!!.

Skype: galyna0102_office.orgflora@gmail.com

(067)360-88-72 з 9 до 20

(068)004-89-17, (093)805-36-02_



Купити і подарувати вишиванку. Що кажуть психологи?

Але ж дійсно. Що подарувати? Вишиванку?

Ці поради та рекомендації стануть в нагоді вам не тільки в період зимових свят, адже подарунки доводиться дарувати круглий рік: на дні народження, весілля, ювілеї, новосілля та інші урочистості. А освоїти один раз і назавжди абетку дарування ніколи не пізно. Адже навіть таке приємне і розважальне справа, як подарунки мають свої правила, і навіть свій кодекс. 


Чоловіча вишита сорочка
Яка ж психологія подарунків?

Від подарунків людина може отримати величезне задоволення. Задоволення дарувати нітрохи не менше, ніж радість від отримання подарунка. Ми все це любимо, але, виявляється, робимо по-різному - залежно від того, до якого психологічного типу ставимося. 

Кожну людину можна визначити як інтроверта і екстраверта, можна як холерика, сангвініка, флегматика і меланхоліка. Але є й інша градація, ще більш підходить до теорії та практиці подарунка: кінестетики - ті, хто сприймає світ "на дотик", візуали - для них головне - зорове сприйняття, аудіали - їм важливо чути оточуючих, дискрети - люди - "равлики", намагаються відгородитися від світу і дігетали - комбінує в собі сприйняття вище перерахованих груп . 

1) Найбільш поширений тип людини - кінестетики (40% населення). 
Це 100 % наші клієнти) Дійсно, психологи стверджують, що розпізнати їх легко: жести цих людей спрямовані до себе. 
Під час спілкування вони можуть не дивитися на співрозмовника, але будуть постійно торкатися його рукою. Їм здається, що таким чином вони контролюють увагу до себе. 
Зазвичай кінестетики - дуже ласкаві й чуйні люди, відмінні чоловіки, дружини і надійні друзі. 
У прояві почуттів вони відкриті, 70% кінестетиків - екстраверти. 
Подарувавши вишиванку кінестетикові, ви принесети йому величезне задоволення, яке можна орівняти, хіба, із задоволенням під час сексу. Тут головне, щоб вишиванка його (її) задовільнила за розміром та стилем )))

Ідеальні подарунки кинестетиками - вишиванки ручної роботи, теплі речі, в прямому і переносному сенсі цього слова: светр, сорочка, тортик (домашнього приготування), свічка в дерев'яному або керамічному свічнику або світильник у теплих червоно-жовтих тонах. 
Небажані подарунки: рукавички - вони блокують зв'язок зі світом і з Вами; картини - займають увагу власників лише на кілька хвилин, все, що зроблено із заліза та інших холодних металів.

2) Візуали також досить поширена група - їх 30%. Для цих людей головний контакт зі світом - зоровий. Візуал дивиться співрозмовнику в очі і вимагає від нього того ж. Він упевнений, що його слухають тільки тоді, коли на нього дивляться. 
Візуали не терплять дотиків і тим більше обіймів, а також всього, що порушує їх особистий простір. 
Часто вони здаються зарозумілими снобами, хоча це не завжди так . 

Люди цього типу - великі поціновувачі мистецтва, тому річ для них повинна бути перш за все красивою і вишуканою, практична користь від неї менш оцінимих візуалом. Вишиванку їм треба дарувати яскраву, переважно гуцульську. Вишиванка має бути гармонійною, без хаотичного розшивання по всій вишиванці. Орнамент має бути чіткий, інтуітивно зрозумілий. ТОбто, якщо це ромби, то в них в центрі має бути ще якась маленька фігурка, наприклад хрестик, що символізує центр всесвіту.
У подарунок такій людині краще вибирати "авторську" роботу - за -справжньому рідкісну, ексклюзивну річ. 
Сподобається візуалу, до речі, також фотоапарат і інші фотоприладдя. 

3) дискрети складають лише 20% населення. Важкий, повністю закритий тип людей з певними комплексами. Вони бояться спілкування і підсвідомо розривають свої зв'язки зі світом. 
З цього типу людей виходять великі шахісти і вчені-дослідники. Вони зібрані і точні, але вкрай чутливі. 
Терпіти не можуть, коли в розмові зачіпається їх особисте життя; вони підвищено емоційні й болісно ранимі. 

Їх може образити подарунком особистого властивості, таким як, наприклад, парфуми або бритва. Також не варто дарувати їм телефон, пейджер і т.п. 
Краще піднесіть цукерки та фрукти, альбоми з мистецтва або матеріали для рукоділля. 

4) І нарешті, самий рідкісний тип людини - аудіали (10 %). Як зрозуміло з назви, аудіали сприймають світ в основному на слух. Представники цієї групи мають напрочуд гострим слухом і відмінною пам'яттю. Вони прекрасні слухачі, що запам'ятовують найдрібніші подробиці розповіді, але ображаються, якщо їх перебивають. 
З людей цього типу виходять талановиті музиканти і педагоги. 

Зрозуміло, найкращий подарунок аудіали - диски з улюбленою музикою або механізми для її прослуховування : плеєр, магнітофон, музичний центр, радіоприймач. 
А от відеокасети або будильник їм дарувати не варто. 

Цікаво дослідження французького культуролога Марселя Мосса "Есе про дар". На його думку, подарунок є не власне річ, а швидше самої людини, який його підносить. Тобто дар зберігає в собі частку сутності дарувальника, його сакральної сили. 
І тому це "не безкорисливе самозречення, а жест експансії", поширення людини за власні "особисті" межі. 
Принести подарунок - означає передати частину свого " Я ". 
Зв'язок через подарунки у всіх культурах - це матеріальне вираження зв'язку душ. 
І про це треба пам'ятати! 

ПОДАРУНКОВИЙ КОДЕКС. ЗАГАЛЬНІ ПРАВИЛА 
Вибирати і дарувати подарунки - приємне, але складне заняття. За багато століть європейський етикет розробив цілий подарунковий кодекс: що дарувати, як і кому, як приймати дари, як дякувати і як відмовлятися. Розібратися в етикеті подарунка не так складно, зате потім ці знання роблять наші відносини з людьми безконфліктними і комфортними. 
Головне правило, яким необхідно керуватися при виборі подарунка, - це чітко уявляти, кому він буде вручений. Ваш подарунок може і повинен залежати від характеру Ваших відносин з тим, кому Ви збираєтеся його піднести. 
1. Подарунки, які можна дарувати кожному, - так звані, "нейтральні" подарунки: квіти, твори мистецтва та предмети художнього промислу (живописні полотна, гравюри, батики, вироби зі скла, порцеляни, кришталю, срібла, шкіри, кераміки) , подарунково оформлені книги, письмове приладдя. 
До подарунка з книжкового магазину треба підійти уважно. Вибирайте книгу з урахуванням смаків та інтересів людини, якій ви хочете її подарувати. При цьому слід пам'ятати, що правила етикету не рекомендують дарувати подарунки з повчальною метою. Так жінці, яка не любить готувати, не варто підносити навіть дуже красиво видане "Кулінарне мистецтво", - вона може образитися. Такий подарунок також краще не підносити в разі, якщо жінка добре готує, але може сприйняти книгу як натяк на те, що їй ще є чому повчитися. 

2. На роботі, як правило, прийняті як раз "нейтральні" подарунки. Але також гарним подарунком для співробітників офісу можуть стати дорогі цукерки, торт, гарні сорти чаю або кави - обов'язково в красивій упаковці, - кавовий набір ( чашка, блюдце), попільничка. 
Одяг і аксесуари до них (сумка, шпилька для краватки, шийну хустку, толстовка) дарують лише в тому випадку, якщо вони несуть на собі логотип фірми. 
І, звичайно, на роботі прийняті і вітаються колективні подарунки. 3. Не прийнятий в якості презенту від жінки чоловікові краватку , так само як косметика (помада, пудра, тональний крем) від чоловіка - жінці.

Вони ставлять у незручне становище того, кому призначені, оскільки натякають на близькі відносини або на побажання більшої близькості. 
Так чоловік може дарувати дамі помаду тільки в тому випадку, якщо його пов'язує з нею поцілунок. А жінка дарує краватку чоловікові тільки після того, як вона супроводжувала його на світські заходи і може втручатися в його костюм. В іншому випадку, навіть якщо краватка обраний зі смаком, він може бути розцінений, згідно приймете, як бажання "охомутать". 
Такі подарунки доречні між подружжям. Більш того, етикет дозволяє подружжю погоджувати купівлю подарунків між собою. 

4. Тільки найближчим людям підносять одяг або косметику. 
Лише між родичами або друзями однієї статі припустимі в якості подарунка дорогі одеколони, лосьйони, парфуми, пудра, дорогі засоби для догляду за шкірою, рідкісні шампуні та інше, та тільки в тому випадку, якщо Ви точно знаєте, що засіб не викличе алергії або неприємних відчуттів. Важливо також врахувати пристрасті Ваших друзів або родичів до тієї чи іншій фірмі. Адже подарунок не тільки повинен бути сюрпризом, але і обов'язково сюрпризом приємним. 
Практичні подарунки (праска, міксер, кавомолка і т.д.) також вручають лише близьким друзям, і тільки на прохання самого винуватця торжества. 
Постільна білизна можна дарувати родичам або на весілля. 5. Чоловікам рідко дарують солодощі - цукерки, торти, печиво і т.п. Вони в очах оточуючих знижують їх ореол мужності. 
З тієї ж причини не можна дарувати жінці спиртні напої. Такий подарунок руйнує імідж "слабкої статі". На жаль, але етикет не передбачає рівності статей. 

6. Окрема тема - подарунки дітям. 
Їм можна дарувати все що завгодно: іграшки, книжки, розвиваючі ігри, конструктори, навчальні посібники, фарби, пластилін і т.д. 
Етикет не дозволяє в цьому випадку тільки грошових подарунків (вони взагалі доречні лише на весілля) і подарунків, що порушують традиції сім'ї. 
Якщо в будинку, куди Ви запрошені, кілька дітей, то брати і сестри іменинника також повинні отримати маленькі сувеніри. 
Живі подарунки - щеня, кошеня, хом'ячок, черепашка - даруються лише за погодженням з дорослими: адже разом із пухнастою грудочкою Ви подаєте ще й проблеми з догляду за твариною. 7. Правила хорошого тону також враховувати вік іменинника : наприклад, юним дівчатам не дарують шарфики "бабських забарвлень", а літнім людям не прийнято дарувати яскраві і кричущі подарунки. 8. Правила наказують поважати навіть забобони.
>>> Не можна дарувати носові хустки (до сліз). 
>>> У портмоне чи гаманець треба обов'язково покласти монетку, інакше подарунок обіцяє безгрошів'я. 
>>> Не дарують ікони та перли. 
>>> Нікому і ніколи не даруйте дзеркала й ножі - на Заході і на Сході це погана прикмета. 
Обережним треба бути і з посудом - багато хто побоюється таких подарунків. 9 . Етикет не може Вам порадити нічого з приводу сувенірів гумористичного спрямування . Крім одного: треба знати міру. 
Такі подарунки краще залишити на 1 квітня, Хеллоуїн, мальчишник або дівич-вечір. Дуже акуратно потрібно дарувати шаржі. Цей подарунок може збентежити і викликати неприємні відчуття, якщо буде подарований в присутності змішаної компанії. 

10. Вартість подарунка, як правило, значення не має і залежить тільки від фінансових можливостей дарувальника. Обмеження стосуються лише дорогих подарунків: навіть якщо кошти дозволяють, не прийнято дарувати дуже дорогі речі, щоб не поставити господарів у незручне становище. 
Ціна подарунка повинна відповідати вашим відносинам: 
>>> Не можна нагородити начальника дорогим подарунком, який може виглядати як хабар. 
>>> Начальник, у свою чергу, не може дарувати дріб'язковий подарунок підлеглому, так як його дохід вище, ніж від інших працівників. 
>>> Тим близькими друзями з різним доходом тон задає той, у кого дохід нижче. Надто дорога річ буде зобов'язувати до зайвих відповідним витрат. 11. Вважається непристойним обмінюватися аналогічними подарунками з родичами і друзями: якщо Вам подарували електрочайник, придумайте в якості відповідного подарунка що-небудь інше. 
Виняток становлять ті випадки, коли ваша дружба заснована на загальних інтересах. Наприклад, ви розводите квіти або колекціонуєте фарфор, марки, запальнички, захоплюєтеся в'язанням або рибною ловлею. 

12. У Різдво і на Новий рік прийнято відповідати подарунком на подарунок. 

13. Чекають від Вас подарунків і після повернення з подорожі: близьким друзям і родичам привозять невеликі штучки з національною символікою тієї країни, звідки Ви щойно повернулися. 

14. І ще: будь-який, навіть найменший, подарунок повинен бути красиво упакованийу подарунковий папір або спеціальну коробку. До подарунка на день народження чи Новий рік прикладіть листівку. Подарунки не повинні бути анонімними, за винятком сюрпризів на День святого Валентина або 1 квітня. А ось цінник обов'язково знищується, виняток становить лише техніка, яка може вимагати гарантійного ремонту. 

ЯК ДАРУВАТИ ПОДАРУНКИ Питання не просте. Від того, як Ви піднесете подарунок, залежить, яке враження Ви справите. 

1. Подарунок треба неодмінно вручити господареві, а не тихо покласти куди-небудь у кут. 
Тільки не перестарайтеся. Правила хорошого тону забороняють при врученні подарунків фрази наступного змісту: "Мені б це теж стало в нагоді", "Я так втомився, вибираючи тобі подарунок, все місто оббігав", "Прости, що дарую таку дурницю", "Вибач, але нічого кращого я не знайшов "...
І, нарешті, під час вечірки або прийому не намагайтеся господаря: "Скажи по-чесному, сподобався тобі мій подарунок?" 

2. Найбільшого такту вимагає грошовий подарунок. Н е прийнято дарувати купюри у відкритому вигляді, їх зазвичай кладуть у конверт разом з вітальною листівкою. Дарують гроші зазвичай на весілля молодятам. 
Традиція дарувати на весілля гроші прийшла до нас з Німеччини, де молодятам вручали "грошове дерево" - гілку з горіхами, дзвіночками і сердечками замість листя, а в кожному прикрасі були заховані грошові купюри та побажання нареченим . 

3. Дітям необов'язково дарувати всі подарунки відразу. Дитина має пережити радість від кожного сюрпризу і розтягнути задоволення. Тому на великі свята, такі як день народження і Новий рік, краще сховати сюрпризи і вручити дитині схему "скарбів". Подбати треба лише про те, щоб перший подарунок дитина знайшла відразу. 

Якщо ви бажаєте подарувати близькій людині ідеальний подарунок і вважаєте, що це має бути саме вишиванка, тоді вам у Інтернет-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк