Купити вишиванку - Український національний одяг, Вишиті сорочки, Чоловічі вишиванки, Жіночі вишиванки, Дитячі вишиванки, Вишивані рушники.

Інтернет-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк

Бажаєте купити вишиванку? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на вишиванки!!!.

Skype: galyna0102_office.orgflora@gmail.com

(067)360-88-72 з 9 до 20

(068)004-89-17, (093)805-36-02_



Вишивка сорочок у Львові

Вишивка сорочок у Львові
Вишиванка ручної роботи, чоловіча вишита сорочка
за мотивами вишиванка Гетьмана Полуботка від
майстрині Галини Михайлюк з Коломийщини

Порівнюючи львів з іншими містами України, можна запримітити багато людей у вишиванках.
Але у вишиванка не звичайних, як їх називають "шарпотряп, а у вишуканих оригінальних вишитих сорочках ручної роботи.
Чуму львів'яни такі вибагливі до вишиванок? Все дуже просто. Тут ця традиція трішки давніша і люди просто розуміються на цьому. Не залежно, чи йде мова про жіночу, чоловічу чи дитячу вишиванку  - тут у Львові така вишиванка є в кожній родині. Кожна поважаюча себе газдиня добре знає, як вибрати гарну вишиванку, як її носити і, що дужу важливо, як її прати. Тому у Львові також можна зустріти багато людей у старовинних вишиванках, ще з початку 20-го сторіччя. Також користуються попитом копії старовинних вишиванок відомих особистостей.

       Зокрема дуже популяроною є вишиванка за мотивами вишитої сорочки славетного Гетьмана Полуботка. Прості львів'яни вірять, що така вишиванка приносить щастя та гроші її власнику. Якщо уважно продивитись до орнаменту, то можна помітити, що вінн дійсно є своєрідним, характерно ознакою є загострення в нижній частині вишивки. Багато психологів вважають, що саме це загостерення мотивує людину, сприяє дотриманню нею чітко поставленого шляху. Це можна легко абстрагувати на бажання досягти своєї мети. Так, що вишиванка, це не така вжей й проста та буденна річ...
        Ціни на вишиванки у Львові зазвичай вищі ніж у сусідній Івано-Франківській області. Наприклад представлена вишиванка за мотивами Гетьмана Полуботка у Львові може коштувати біля двох тисяч гривень а в Коломиїї її можна купити за 800-900 грн. на нічноу базарі вишиванок.
        Сьогодні вишиванки продаються у Львові, як у центральній частині міста так і на околицях, як у сучасних торгових центрах так і на базарчиках. Але все більше львів'ян пробують робити покупки в Інтернеті. Зокрема в Інтернет-магазині вишиванок від Галини Михайлюк з Коломиї.

Читайте також про вишиванки:
Розміри вишиванок. Таблиця розмірів.
Промайстриню Галину Михайлюк
Вишиванки Гуртом
Доставка вишиванок за кордон
Відгуки про вишиванки
Умови продажу вишиванок через Інтернет
Аксесуари до вишиванок
Вишивка сорочок у Львові