Купити вишиванку - Український національний одяг, Вишиті сорочки, Чоловічі вишиванки, Жіночі вишиванки, Дитячі вишиванки, Вишивані рушники.

Інтернет-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк

Бажаєте купити вишиванку? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на вишиванки!!!.

Skype: galyna0102_office.orgflora@gmail.com

(067)360-88-72 з 9 до 20

(068)004-89-17, (093)805-36-02_



Вишиванки. Коломия. Оптом


Коломийський базар вишивок, вишиванок


Вишиванки. Коломия. Оптом

На сьогодні Коломийський ринок вишиванок є одним з небагатьох місць в Україні, де можна придбати якісну українську вишиванку за помірною ціною.
Чоловіча вишиванка на льоні з коротким рукавом

     На ваш вибір:
- чоловічі вишиванки
- жіночі вишиванки
- дитячі вишиванки
- рушники
- скатертини
- серветки
- аксесуари

      Коломийщина з давніх-давен славиться своїми майстрами вишивки. Такі слова можна прочитати чи не в кожній книжчі про українське декоративно прикладне мистецтво, 
ремесла і т. д.

   

Але зрозуміти і відчути це можна тільки на ринку вишиванок, бачачи очи тисячі майстів, котрі представляють свої вироби.

    Галина Михайлюк вишиває з шестирічного віку. Охочих купити вишиванку від майстрині вистачає. На простенькому Інтернет-магазині вишиванок від майстрині також замовляють вишиванки. І гуртом і в роздріб. Покупців приваблює висока якість виробів, їх унікальність та помірні ціни. 
   Галині допомагають вишивати мати, бабуся, тітка, хресна, а також молоді дівчата зі Спасу, котрі дійсно вміють гарно вишивати. 
Жіноча борщівська вишиванка

    Головне, каже майстриня, щоб виріб був якісно зроблений та підходив за розмірами. Багато людей замовляють вишиванки, завітавши додому майстрині. Тут знімають мірки, а це є гарантією того, що вишиванка дійсно підійде. Якщо захотіти, можна взяти участь у безкоштовному майстер-класі від майстрині. Галина любить навчати ціїє справи. Головне, щоб людині подобалось.
    Коломийський ринок вишиванок є справді необхідним у нашому регіоні, та й в Україні також.
Етно індустрія стрімко розвивається. Люди мають якусь роботу, а українська культура розвиток, який не зупинить ніяка банда, що живе за рахунок українського народу та отримує подачки з сусідньої країни для побудови "Рускава Міра".

     Тільки ми будуємо сучасну Україну, тільки від нас залежить її доля і наша доля також. Чи хочемо ми, щоб іноземці мали уявлення про нас як про "рускіх" із "рускава міра"? Ми хочемо бути українцями, cамоідентифікуватися як унікальна нація. Для цього в нас є мова, культура, традиції, звичаї, національний одяг та багато інших атрибутів ідентичності. Будьмо Українцями!

http://vyshyvka-ua.blogspot.com/2013/07/vyshyvanky-kolomyia-optom.html

Читайте також: