Купити вишиванку - Український національний одяг, Вишиті сорочки, Чоловічі вишиванки, Жіночі вишиванки, Дитячі вишиванки, Вишивані рушники.

Інтернет-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк

Бажаєте купити вишиванку? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на вишиванки!!!.

Skype: galyna0102_office.orgflora@gmail.com

(067)360-88-72 з 9 до 20

(068)004-89-17, (093)805-36-02_



Вишиванка жіноча "Ніжність"


Сорочки вишиванки - чоловічі вишиванки, жіночі вишиванки, дитячі вишиванки. Доставка по всій Україні, оптом та в роздріб. Вишиванки безпосередньо від народної майстрині Галини Михайлюк

Вишиванка жіноча "Ніжність"

Вишиванка жіноча "Ніжність"
http://vyshyvka-ua.blogspot.com/#!/~/product/category=4199562&id=21210130
Вишиванка жіноча "Ніжність"

Вишиті сорочки та рушники – культурне надбання українського народу. Наша гордість та краса, наша історія, наше багатство. Слава про українські вишиванки відома широко за межами України. Майстерність виконання, візерунок, кольори, тканина завжди цінувалися та мали велике значення, адже вишиванка говорить не тільки про матеріальний стан та добробут її володаря, а й про його індивідуальність, походження, статус… Вишиванки від Галини Михайлюк - це територія колоритного стилю, розумних цін та бездоганної якості. Вишиванки від Галини Михайлюк - це кращі колекції сорочок від народної майстрині. Вишиванки від Галини Михайлюк - це не тільки популяризація давно забутих, енергетично переповнених орнаментів, а й сучасний погляд на український національний одяг. Чоловічі та жіночі сорочки. Дитячі вишиваночкиВишиті сорочки з капішономРушники. Жіночі вишиті сорочки офісного стилю. Корпоративні вишиванки. Купити вишиванкилегко незалежно від місця вашого перебування. Зв’яжіться з нами і домовтесь про найзручніший для вас шлях отримати замовлення.