Купити вишиванку - Український національний одяг, Вишиті сорочки, Чоловічі вишиванки, Жіночі вишиванки, Дитячі вишиванки, Вишивані рушники.

Інтернет-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк

Бажаєте купити вишиванку? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на вишиванки!!!.

Skype: galyna0102_office.orgflora@gmail.com

(067)360-88-72 з 9 до 20

(068)004-89-17, (093)805-36-02_



Вишиванка - модний тренд 2014 року

Вишивана сукня "Лілія"
Інтерне-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк 

Вишиванка - це модний тренд, що набирає найбільшої популярності.  З цим сперечатися просто не можливо. Вишиванка - це справжній ветеран української моди, який щороку отримує нове життя від численних майстрів народної вишивки та дизайнерів по всій Україні.

Вишиванка - це тренд, який включає в себе ще багато інших напрямків.

В 2014 році трендами у вишивці мають стати жіночі  вишиванки з з ліліями. В чоловічу моду входять модерні вишиванки з квітами. Зокрема чоловічі вишиванки в стилі "Мачо".
Модерна чоловіча вишиванка
В цьому році чоловічі сорочки з вишивкою користуються популярністю не тільки в Україні. Вони поступово стають світовим брендом вслід за жіночими блузками, сукнями, костюмами з національною вишивкою різних народів світу.

Чоловічі вишивані сорочки в традиційному українському
національному стилі зберігають популярність в Україні та в українській діаспорі. В східних регіонах України вишиванки білим по білому є беззаперечними хітами. Нейтральність у вишивці притаманна Слобожанщині та Донбасу.

Вишиванки вийшли зі свого амплуа, як ключовий елемент шароварщини. Вони стали атрибутом української національної самосвідомості. Маючи в своєму арсеналі мільйони різних варіантів вишивки, орнаментів та схем українська вишивка потрох витісняє національні вишивки інших народів на території України та інших країн, де мешкають українці.
Національна чоловіча вишиванка

Чоловіча національна вишиванка в червоно-чорних тонах має чимало різноманітних варіацій. Зокрема мана може бути виконана з класичним коміром або з коміром стійкою. Вишиванка носиться в поєднання з класичними чоловічими штанами заправлена всередину, або в поєднанні з джинсами на випуск. Такі варіації забезпечили вишиванці популярність в різних колах українського суспільства. Гуляючи центральною частиною будь-якого українського ви зустрінете молодих хлопців та дівчат у вишиванках, солідних керівників та підприємців в костюмах з під яких виглядає вишиванка. Цьому може позаздрити будь-який світовий бренд.

Читайте також: