Купити вишиванку - Український національний одяг, Вишиті сорочки, Чоловічі вишиванки, Жіночі вишиванки, Дитячі вишиванки, Вишивані рушники.

Інтернет-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк

Бажаєте купити вишиванку? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на вишиванки!!!.

Skype: galyna0102_office.orgflora@gmail.com

(067)360-88-72 з 9 до 20

(068)004-89-17, (093)805-36-02_



Українські вишиванки — базар вишиванок в Коломиї признали найколоритнішим в Україні


Українські вишиванки — базар вишиванок в Коломиї признали найколоритнішим в Україні

Надзвичайно приємно, коли про твоє рідне місто згадують у випусках новин, в публікаціях, в оглядах — особисто я від цього отримую величезне задоволення. От і нещодавно, телеканал ICTV не оминув своєю увагою бараз вишиванок в Коломиї.
А як все розпочиналось? Можливо хтось з коломиян пригадує. Всього декілька жіночок виносили свої роботи для реалізації. А сьогодні — найвідомиший в Україні базар з продажу вишиванок ручної та машинної роботи.
Сама праця майстринь ручної вишивки, скажу я Вам, це не просто «шию, шию, пошиваю...» — це дійсно важка та кропітка робота. Скільки часу, скільки сил та здоров'я іде на створення чергового шедевру — Ви собі просто не уявляєте. Тому не дивина, що у всьому світі завжди цінувалось ручне виконання вишиванки.
Чесно признатись, про такий масштаб продажу вишиванок в Коломиї я почув вперше. Звісно, про те, що в Коломиї продають вишиті сорочки я знав, але що б з таким розмахом... І надзвичайно приємно, що про це говорить ведучий телеканал вНовинах України.
Вишиванка - національна особливість, національний колорит, національна приналежність, тому українці в усьому світі цінують та носять вишиті сорочки. Візерунки вишиванок відрізняються, залежно від регіону України — але національним символом, національною гордістю вишиванка залишиться назавжди.
Так, придбати цю красу — задоволення не з дешевих, але воно того варте. Це Вам не джинси з Китаю чи капці з Індонезії — тут закладений величезний пласт праці та недоспаних ночей майстринь ручної вишивки. Тому не дивно, що 1500—2000 гривень за сорочку вважається нормальною ціною. Якщо робота зроблена дійсно якісно та на совість — так вона і оцінюється.
Пропоную Вам переглянути сюжет новин каналу ICTV (хто не бачив) та друзі, гордіться тим, що Ви українці, говоріть на рідній мові та поважайте національні традиції. Пам'ятайте, немає поганої країни чи поганої нації, всі національності світу мають чим пишатись — є погане керівництво, немає поганої Батьківщини  - є зневажливе відношення громадян до країни, де вони проживають.

Я щиро бажаю всім, хто займається українською національною вишивкою, міцного здоров'я, сили, для створення своїх неповторних шедеврів, та вдячних покупців і шанувальників їхньої майтерності.
Джерело — канал ICTV
З повагою, Олег Волощук.